Trajnim për Infermiere

ABC Health Medical Training do të ripërsëritë trajnimin: Tema:  Trajnim infermieror për Ndihma e parë dhe reanimimi Kardio-PulmonarData:  E enjte, 17 Nëntor 2016Ora:  09:30-14:00 (gjysëm ore pushim në mes)Kredite:  4 kredite nga QKEVKosto:  2,000 lekë të reja (duhet bërë si parapagese për të zënë vendin)Vendndodhja:  Qendra Shendetësore ABC Ju inkurajojmë që të rezervoni vendin duke bërë pagesën pranë ABC Health deri…

Details