Shërbimet Tona

Eshtë kënaqësia jonë t’ju shërbejmë ju dhe familjes tuaj me cilësinë më të lartë të shërbimit parësor në Shqipëri.
1 - Kujdes per te gjithe familjen - Total family careShërbimet që ne ofrojmë janë:

Vizita të përgjithshme për të rritur dhe fëmijë
Rrufë, kollë, infeksione të ndryshme, etj.

Vizita për sëmundje akute dhe kronike
Hipertension, diabet, astma, etj.

Kontrolle të përgjithshme dhe parandaluese për:
Kancer, tension, kolesterol, nivelin e gjakut, etj.

Ekzaminime Fizike
Punë, Shkollim, Emigrim, Udhëtim, Vërtetime të ndryshme, etj.

Vizita Gjinekologjike
Shëndeti i gruas dhe PAP teste

Woman - PAP

EKO

Kujdes Pediatrik

Të gjitha vaksinat për fëmijët 0-14 vjeç

24 orë akses në telefon me mjekun

Kujdes gjatë shtatëzanisë

EKG

Kujdes për të varfërit

Analiza të ndryshme laboratorike

  • Analiza gjaku
  • Analiza urine
  • EKG
  • Qindra analiza të tjera që administrohen nga ABC dhe zhvillohen në laboratorin “Intermedica”
  • Rezultatet, interpretimi dhe këshilla mjekësore për këto analiza jepet nga mjekët tanë

Mikro Kirurgji

  • Qepje plagësh
  • Heqje lezionesh
  • Vazektomi
  • Rrethprerje për fëmijët e vegjë