Shërbimet Tona

Qëllimi ynë parësor është t’ju shërbejmë dhe ndihmojmë të jetoni një jetë sa më të shëndetshme.

Si specialistë në mjekësi familje ne jemi të trajnuar në shumë fusha si:

 • sëmundje të brendshme,
 • pediatri,
 • obstetrikë-gjinekologji,
 • mikrokirurgji,
 • kemi aftësinë të diagnostikojmë dhe trajtojmë shumicën e problemeve mjekësore ambulatore (jashtë spitalore) akute e kronike.

Oraret tona:

E Hënë – E Enjte: 09:00-18:00
E Premte – E Shtunë: 09:00-13:00
E Diel dhe gjatë festave zyrtare: Mbyllur

Kontakt:

tel: +355 (0)4 2234 105
cel: +355 (0)68 2600 405
cel: +355 (0)69 4096 078
email: healthcenter@abchealth.org

Family-Health-image

Vizita të përgjithshme

Për të rritur dhe fëmijë
Rrufë, kollë, infeksione të ndryshme, etj.

Kontrolle parandaluese

Kancer, tension, kolesterol, gjakun, etj.

EKG

Ekzaminime Fizike

Punë, Shkollim, Emigrim, Udhëtim, Vërtetime të ndryshme, etj.

Sëmundje akute dhe kronike

Hipertension, diabet, azëm, etj.

All the vaccines for children 0-14 years old.

Kujdes Pediatrik

Të gjitha vaksinat për fëmijët 0-14 vjeç

Akses në telefon 24 orë

Mikrokirurgji

 • Qepje plagësh
 • Heqje lezionesh
 • Vazektomi
 • Rrethprerje për fëmijët e vegjël
preagnant

Kujdes gjatë shtatëzanisë

Eko, analizat përkatëse.

Referime

Koordinim për kujdes dytësor

Vizita Gjinekologjike

Shëndeti i gruas dhe PAP teste, planifikim familjar

Ekografi

Analiza të ndryshme Laboratorike.

Analiza

 • Analiza gjaku
 • Analiza urine
 • Qindra analiza të tjera që administrohen nga ABC dhe zhvillohen në laboratorin “Intermedica”
 • Rezultatet, interpretimi dhe këshilla mjekësore për këto analiza jepet nga mjekët tanë

Fizioterapi

Fizioterapisti trajton të gjithë pacientët e të gjithë moshave, me diagnoza të ndryshme – ortopedike, neurologjike, etj.

Pacientët e fizioterapisë trajtohen me teknikë manuale (me duar) dhe pritet që të vazhdojnë ushtrimet terapeutike në shtëpi gjatë javës.

Qëllimi për të gjithë pacientët është t’i ndihmojë të kuptojnë arsyen e dhimbjes dhe t’i pajisë me mjetet e duhura për të trajtuar dhimbjen vet në shtëpi.

Këshillim/terapi psikologjike

A e dini se Qendra Shëndetësore ABC ofron terapi këshillimore?

 • Terapia këshillimore ju ofron një vend shumë koenfidencial për të folur rreth  çdo gjëje që mund të jetë konfuze në jetën tuaj, e dhimbshme ose e parehatshme. Kjo ju mundëson juve të flisni me dikë i cili është i trajnuar për t’ju dëgjuar me vëmendje dhe t’ju ndihmojë për të kaluar këto situata.
 • Duke folur me një këshilluese do t’ju ndihmojë ju që të kuptoni çfarë është duke ndodhur në jetën tuaj dhe sesi/pse  reagoni në këtë mënyrë.  Këshillimi ju aftëson të gjeni mënyrën më të  mirë për të jetuar jetën tuaj.
 • Ky shërbim ofrohet vetëm në gjuhën angleze.