Trajnim për Eko Obstetrike dhe Gjinekologjike

Në vazhdim të kërkesave të shumta nga mjekë për trajnim, ABC Health Medical Training do të zhvillojë një trajnim të akredituar për përdorimin e Ekos Obstetrike dhe Gjinekologjike. Detajet për kursin e parë që zhvillohet në 22 Shtator gjenden mëposhtë: Tema:  Trajnim për mjekët e kujdesit parësor në përdorimin e Ekos Obstetrike dhe Gjinekologjike.Lektorë:  Dr. Robert Qirko, Dr. Teuta…

Details