Antoneta Zotaj

BiografiaDiplomuar si Mjeke e Përgjithshme nga Universiteti i Tiranës, Fakulteti i Mjekësisë, në 2004.Ka përfunduar një internship dy-vjeçar mbi Mjekësinë e Familjes në Fondacionin Shëndetësor ABC në 2006Ka kryer specializimin si Mjeke Familje në Departamentin e Mjekësisë së Familjes, Universiteti i Tiranës, 2013E licensuar nga Bordi i Mjekëve AmerikanëE certifikuar për ekografi për ekzaminimin abdominal,…

Details

Dr. Ledia Kaci

Diplomuar si Mjeke e Përgjithshme nga Universiteti i Tiranës, Fakulteti i Mjekësisë, në 1999.E licensuar ne SHBA nga Bordi I Edukimit Mjeksor per Mjeket e Huaj (ECFMG) 2002E specializuar ne Mjekesi Interne dhe Pediatri ne SHBA dhe është licensuar nga Bordi i Mjekëve Amerikanë.Eksperience mbi 10 vjeçare në drejtimin e një qendre shëndetësore në SHBA.Ka…

Details

Trajnim për Eko Obstetrike dhe Gjinekologjike

Në vazhdim të kërkesave të shumta nga mjekë për trajnim, ABC Health Medical Training do të zhvillojë një trajnim të akredituar për përdorimin e Ekos Obstetrike dhe Gjinekologjike. Detajet për kursin e parë që zhvillohet në 22 Shtator gjenden mëposhtë: Tema:  Trajnim për mjekët e kujdesit parësor në përdorimin e Ekos Obstetrike dhe Gjinekologjike.Lektorë:  Dr. Robert Qirko, Dr. Teuta…

Details

Trajnim për Infermiere

ABC Health Medical Training do të ripërsëritë trajnimin: Tema:  Trajnim infermieror për Ndihma e parë dhe reanimimi Kardio-PulmonarData:  E enjte, 17 Nëntor 2016Ora:  09:30-14:00 (gjysëm ore pushim në mes)Kredite:  4 kredite nga QKEVKosto:  2,000 lekë të reja (duhet bërë si parapagese për të zënë vendin)Vendndodhja:  Qendra Shendetësore ABC Ju inkurajojmë që të rezervoni vendin duke bërë pagesën pranë ABC Health deri…

Details

Aftesitë bazë në infermieristikë

ProgramiNga data 9 deri në 30 Maj 2016, Qëndra Shëndetësore ABC ofron trajnimin “Aftësitë bazë në Infermieristikë” për infermierët në qytetin e Elbasanit.Programi praktik i përbërë nga 8 tema mbi aftësitë bazë për cdo infermier, mbështetur në studimet dhe evidencat më të fundit në shkencat mjekësore përsëritet për herë të tretë pas shumë kërkesave të infermierëve nga rrethet.Temat…

Details

Vaksinat e gripit

Vaksina e GripitVaksina e gripit është mënyra më e mirë për tu mbrojtur nga virusi i gripit. Ajo është një vaksinë e përvitshme e cila përshtatet ndaj ndryshimeve të shpeshta të virusit të gripit. Vaksina parandalon ndërlikimet e gripit si pneumonia apo meningiti dhe rekomandohet për fëmijët dhe të rriturit gjithashtu.Vaksina duhet marrë çdo vit,…

Details