Shërbimi Online

Kjo risi është synuar për të qenë më afër pacientëve tanë dhe për t’ju shërbyer juve sa më mirë të mundemi. Konsultat online do të ofrohen nga skuadra jonë e përbërë me mjekë, infermierë, fizioterapistë, logopediste dhe psikologe.

Përzgjidhni shërbimin konsultues për të cilin keni nevojë si më poshtë edhe më pas ndiqni hapat e regjistrimit. Sapo të jeni regjistruar me sukses, një nga operatorët tanë do t’ju kontaktojë.

[WPSM_SERVICEBOX id=4632]